Furnizori

Nici un furnizor

Produse noi

Cele mai cumpărate

Clarena
CLARENA a fost fondat de o pasiune pentru creație. Inițiator al companiei și creatorul este Patricia Popławska - proprietar și președinte al Consiliului. Istoria CLARENA incepe acum mai bine de 15 ani, atunci când Patricia Popławska deschide un magazin de produse cosmetice în centrul orașului Wrocław. Acest farmacie sa remarcat cu gama sa și abo...
CLARENA a fost fondat de o pasiune pentru creație. Inițiator al companiei și creatorul este Patricia Popławska - proprietar și președinte al Consiliului. Istoria CLARENA incepe acum mai bine de 15 ani, atunci când Patricia Popławska deschide un magazin de produse cosmetice în centrul orașului Wrocław. Acest farmacie sa remarcat cu gama sa și abordarea sa de vânzări produse cosmetice - a fost pe primul loc în Wrocław în care ați putea obține sfaturi de la un cosmetician pentru a alege o stofă crema de tenul tau, si stilisti pentru a ajuta în alegerea produselor cosmetice colorate. La sfârșitul anilor '90 Patricia Popławska, interesati de piata emergente cosmetice profesionale, decide să aplice modelul ei de afaceri la o scara mai mare.
Mai multe

Clarena Conține 14 produse.

Subcategorii

 • Clarena Anti Age si...

  Produse antirid cu caviar si diamante pentru îngrijirea tenului cu riduri, cu efect de lifting pentru ingrijirea pielii mature, bazate pe complexe inovative, inbogatite cu praf de diamant sau perle de caviar.

 • Clarena Matrix & Caviar

  Este o gama de produse receomandate pentru tenul sensibil matur.

 • Clarena Eco

  Este o gama de produse cxare contin extracte vegetale pentru un ten alergic

 • Clarena Vitamina C
 • Clarena

  Clarena

pe pagină
Showing 1 - 12 of 14 items
Showing 1 - 12 of 14 items