Furnizori

Nici un furnizor

Produse vizualizate

Produse noi

Cele mai cumpărate

Fiola  100% Vitamina C   3ml+ Fiola cu lichid activator 3 ml Mărește

Fiola 100 Vitamina C 3ml+ Fiola cu lichid activator 3 ml

1834

New product

Se compune din două preparate (pulbere de vitamina C 100% pură + lichid activant 3ml) fiolă cu...

More details

More info

Se compune din două preparate (pulbere de vitamina C 100% pură + lichid activant 3ml) fiolă cu efect nutritiv intensiv în exclusivitate pentru uz profesionist. Se poate utiliza pentru pielea matură, cu hipoxie, ridată, pigmentată și cu angioamă venoasă.  În fiola de culoare închisă se află componentul în formă de pulbere: acidul ascorbic, sau altfel numit: AA2G. La aceasta trebuie adăugat lichidul activant, care se află în fiola de culoare deschisă. Aceasta pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, și îmbunătățește cu efect imediat elasticitatea, tonusul pielii, contractează vasele sangvine, reduce pigmentația pielii. Componentul său complex, numit Telosense întârzie îmbătrânirea și asigură o hidratare durabilă pielii.

Modul de folosire: Desfaceți cele două fiole, amestecați-le și amestecul astfel obținut cu conținut bogat în substanțe active aplicați cu ajutorul pensulei pe tenul curățat al feței. Nu se poate folosi nici în cazul tratamentelor cu ultrasunet nici în cazul tratamentelor cu iontoforeză. Se poate folosi sub mască sau înainte de masaj. Este obligatorie folosirea fotoprotectorului.

Ingrediente:  fiola de culoare închisă – pulbere cu vitamina C 100% pură, fiola de culoare deschisă – glicerină, Telosense (extract de drojdie hidrolizată), proteină de soia

12 alte produse din aceeași categorie: